Open atelier vanaf 4 juli

Atelier Barbara Houwers is vanaf 4 juli elke zaterdag geopend van 13-17u. Een afspraak maken is dan niet nodig. Wij houden ons aan de RIVM richtlijnen en u kunt in alle rust op voldoende afstand rondkijken. 
Bezoek adres: Blei 17 Blaricum-Bijvanck. Of mail of bel voor een individuele afspraak. 

Open atelierroute Blaricum 2019

Het laatste weekend van september exposeer ik in de LLoods in Blaricum met een selectie van mijn nieuwe werk. Het is niet mogeljk om alles te laten zien dus maak gerust een afpraak voor een atelierbezoek!

Interieurprojecten

Met veel  plezier werk ik samen met diverse interieur architecten en stylisten. Hier een voorproefje van een van de projecten door Annette Weyand van Mod’arte woningpresentatie.

 

Waterlinie museum

Als (individuele) kunstenaars werden we door de curator Elganan Jelsma van het project ‘Geeft 8” uitgenodigd om een idee voor de tentoonstelling in te zenden. Al snel vonden wij elkaar in het idee iets te gaan doen met het maken van papier uit katoenen T shirts: Het recyclen van militaire kleding –wellicht- gedragen tijdens vredesmissies. Katoen was een voorwaarde om er-volgens het oude ambacht- papier van te maken. Wij kregen 10 kilo shirts in camouflage print (van een onduidelijk materiaal) en hebben er duizenden stukjes……..lees verder